Co se týče pokydu jako takového, poznal jsem ho ještě, jako malé batole, kdesi v plenkách a dosti se mi zalíbil, když už opravdu nebylo do čeho kousnout, nebo když jsem si nemohl příliš dovolit počítač příliš vytížit, tak se hodil
Každopádně jsem rád, že vyšel IQ. pokyd a doufám, že se bude nadále vyvíjet a zlepšovat, ale myslím si, že by se do jeho vývoje mohlo investovat méně času, nemusí být hlavní prioritou.
Reakce na na Petra, počítač nikdy nenahradí přátele, nemyslím takové ty v uvozovkách přátele, ale myslím ty opravdové, ty nemůže nahradit nikdy, nikdy nenahradí ten příjemný pocit, když si s někým a myslím si, že svěřovat své osudy proudovým signálům opravdu není to nejlepší co můžeme udělat..., člověk se už tak dosti vzdaluje od citových vazeb... a když je na tom psychycky blbě - já jsem měl hodněkrát depresi, kdy se mi zdálo, že je vše špatné a v tento moment, kdy opravdu se zdálo, že nic nemá cenu, mě s toho vysekli moji přátelé, kteří mě chytli za packu a přesvědčili mě, že nejsem sám a že jim na mě záleží, dle mého názoru Počítač nikdy nebude mít 100% schopnosti jak někoho vysekat z deprese, k tomu je zapotřebí onen 6.smysl jakési "citovosti"..
Koukám, že jsem se rozepsal více než-li jsem měl v úmyslu tak se nezlobte