KÝBLSoft

Přeďpověď počasí den/týden se liší !!!

Přeďpověď počasí den/týden se liší !!!
ropman, 25.04.2009 18:50
Dobrý den,
psal jsem to již do jiného vlákna, ale mám objednanou předpověď na následující den i týdenní předpověď. Pokud se informace berou ze stejného zdroje jak je možné že denní předpověď např. na zítra 26.4.2009 (neděle) hlásí jasno a týdenní předpověď (kde je jako první i zitřek - něděle) hlásí zataženo ? Předpokládám že z jednoho předpovídadla to musí na nasledující den být vždy totožné ???
Není to náhodou omylem nějak posunuté ? To zataženo by totiž možná odpovídalo až pondělku (tedy ne zítra ale pozítří).

Díky za  odpověď
RH
Odp: Přeďpověď počasí den/týden se liší !!!
Aleš Janda, 27.04.2009 22:36
Dobrý den, díky za příspěvek.

Někdy je s interpretací problém. Třeba na zítřek ČHMÚ hlásí „Jasno až polojasno, během dne na jihu a jihozápadě území přibývání oblačnosti a později ojediněle přeháňky nebo bouřky“. To nelze nijak rozumně zkráceně robotem interpretovat, a už vůbec ne jedním slovem.

Navíc pro denní a týdenní počasí používáme rozdílné zdroje. Teoreticky by měly počasí předpovídat jedno a totéž, ale zřejmě záleží na výkladu.

Obecně je přesnější denní předpověď; liší-li se tedy od týdenní předpovědi, věřte denní ;-)
Odp: Přeďpověď počasí den/týden se liší !!!
PB, 08.09.2009 13:16
obecně veškeré vaše týdenní předpovědi jsou úplně mimo realitu... Ten zdroj byste měli změnit. Navíc se to během týdne posouvá pořád o jeden den to samé... Např před 3mi týdny jsem měl jet na svatbu, vy jste psali první den týdenní předpovědi, že bude jasno a pršelo na celym území snad... Tyhle zprávy jsem zrušil.... Ale jinak je tahle služba super a samozřejmě platí: "Darovanému koni na zuby nekoukej." :) Díky za Kýblsoft, fandim vám...
Odp2: Přeďpověď počasí den/týden se liší !!!
Aleš Janda, 09.09.2009 11:32
Zdroj změněn, už by to mělo jít ok. Ten původní se zasekl na nějakých starých hodnotách a neaktualizoval se.

Díky za upozornění.
Odp3: Přeďpověď počasí den/týden se liší !!!
Mirunko, 12.07.2012 20:42
Zkuste to opravit.Asi ze znovu zasekl.4 den Jde týdenní předpověd stejně.Děkuji.
Odp4: Přeďpověď počasí den/týden se liší !!!
Mirunko, 10.08.2012 13:10
V aktuální předpovědi není teplota na den.Je to již vícekrát.Pouze noc.Proč??Opravte to.
Další otázka:Pokud je t-mobile zasílání zrušeno,můžete to těm co požádají přeposílat na jejich email aby jim to došlo z Postmanu do jejich emailu?Je to jednoduché.Proč by to nemělo jít?Prosím o odpověd.
Validní XHTML 1.1 Validní CSS 2 GeoURL
Veřejné řešení zajímavých problémů okolo nás. Pro přemýšlivé lidi. Od KÝBLSoftu. Na www.svice.cz.